×
World Hotel maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

World Hotel

Bedankt voor het spelen van World Hotel!
World Hotel is gemaakt met heel veel liefde ♥

Cosmic 3.0

Raizer

En alle World Hotel's ♥

Log in World Hotel

Wachtwoord/naam kwijt?
Nieuwe kleding toegevoegd
We hebben een aantal nieuwe kledingstukken toegevoegd aan het hotel.

We zijn weer paar kledingstukken rijker binnen World Hotel!

Heb je zin om even een nieuwe look voor jezelf te maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. We hebben namelijk een groot aantal nieuwe kledingstukken toegevoegd aan World Hotel. En we weten het zeker: voor ieder wat wils in onze kledingwinkel!

Wij zijn op dit moment nog volop bezig om nog meer nieuwe dingen toe te voegen aan World. Hierbij moet je denken aan nieuwe en gave openbare ruimtes, meubels, features en nog zoveel meer.

Wanneer worden updates doorgevoerd?

Wij proberen dit zoveel mogelijk op de achtergrond te doen. Doordat wij op dit moment erg veel dingen toevoegen zal het hotel soms even niet beschikbaar zijn, of misschien anders werken dan de bedoeling is. Wij proberen jullie dan ook zoveel mogelijk op de hoogte te stellen over aankomende (grote) update's en veranderingen.

 

Maar voor nu: veel kleedplezier en tot gauw in World Hotel!