×
World Hotel maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

World Hotel

Bedankt voor het spelen van World Hotel!
World Hotel is gemaakt met heel veel liefde ♥

Cosmic 3.0

Raizer

En alle World Hotel's ♥

Log in World Hotel

Wachtwoord/naam kwijt?
Hulp voor beginnende bedrijven
Wij bieden beginnende bedrijven de hulp die je nodig hebt!

Een nieuw bedrijf is natuurlijk altijd iets nieuws, tenzij je natuurlijk de ervaring van een bedrijf runnen al hebt. Nu heb jij binnen World Hotel de mogelijkheid om makkelijk te kunnen starten met je bedrijf!

Hoe werkt het

Wij geven jou de mogelijkheid om een bedrijf te starten. Dit werkt doormiddel van een startkapitaal wat je van ons krijgt, in de vorm van credits of diamanten. Met dit kapitaal kan jij vervolgens je bedrijf opstarten binnen World Hotel.

 

Wat wordt er van je verwacht?

Wij verwachten natuurlijk dat jij je 100% gaat inzetten voor je nieuwe onderneming. Dit kan van alles zijn, het kan ons niet gek genoeg! Door te laten zien dat jij je volledig inzet, geven wij jou een hoop leuke en mooie dingen terug.

 

Wat krijg ik ervoor terug?

De bedrijven die goed lopen krijgen een mooie plek in ons kameroverzicht, namelijk op de voorpagina! Ook krijg jij als eigenaar van je onderneming een unieke badge. Op deze manier kan dus het hele hotel zien dat jij je eigen succesvolle onderneming runt!

 

Hoe vraag ik dit aan?

Via onze helptool kan je een aanvraag indienen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Dit is binnenkort ook mogelijk via onze officiele Discord. Klik hier om direct naar de hulptool te gaan.

 

Wij hopen dat jullie succesvolle bedrijven binnen World Hotel gaan brengen!