×
World Hotel maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

World Hotel

Bedankt voor het spelen van World Hotel!
World Hotel is gemaakt met heel veel liefde ♥

Cosmic 3.0

Raizer

En alle World Hotel's ♥

Log in World Hotel

Wachtwoord/naam kwijt?
Ben jij de beste fotograaf van World Hotel?
Wij zijn opzoek naar de beste fotograaf van World. Ben jij dat? Dan is dit zeker wat voor jou!

Heb jij het in je om op het juiste moment het beste kiekje te maken? En weet jij op een creatieve manier een foto tot leven te wekken? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Er is namelijk een fotowedstrijd op World Hotel. Deze wedstrijd zal meerdere malen verschijnen. Het bijzondere aan deze? Het is de eerste! 

De allereerste fotowedstrijd

Omdat het de allereerste is zal de winnaar ook bekroond worden als 'allereerste winnaar van de fotowedstrijd 2023'. Hier hoort een gave badge bij, inclusief een zeldzame meubel. Hieronder kun je de badge alvast bewonderen!

'Allereerste winnaar Fotowedstrijd 2023!'

Wat is de bedoeling van deze wedstrijd

Het is de bedoeling dat je het hotel rondgaat en je beste foto gaat schieten. Het maakt niet uit waar en hoe je dit doet, als hij maar origineel is! Uiteraard houden we het netjes, foto's die tegen de regels zijn worden helaas per direct verwijderd en je doet erna helaas niet meer mee. Dus pak snel je camera en ga er gauw opuit.

Hoe doe ik mee?

Nadat je een goeie foto hebt gemaakt kan je deze 'op het web plaatsen'. Voorheen kostte dit Diamanten, dit is nu gratis geworden! Wij zullen de foto's bij langs gaan en de beste uitzoeken.

Wanneer is de wedstrijd afgelopen?

De wedstijd sluit op  26 januari 23:59. Ingezonden foto's na deze tijd vinden wij natuurlijk wel erg mooi, maar zullen helaas niet meer meetellen met de wedstrijd.

Genoeg gepraat, pak snel je camera en trek erop uit! We zien jullie foto's graag verschijnen op onze website. Veel succes!